Permanente make-up


Eyeliner voor
Eyeliner na

Altijd een verzorgd uiterlijk
Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up kan het wel. Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen aangebracht, die drie tot vijf jaar blijven zitten. Vaak zelfs nog langer. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie bent, in het zwembad of sauna of op het strand, als u ’s morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt. Uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up
Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.
Voor het aanbrengen van de eyeliner of wenkbrauwen, kijken wij eerst naar de vorm van het gezicht, de ogen of de wenkbrauwen. Samen met de klant wordt gekeken welke kleur en vorm het beste bij het gezicht passen. Er wordt uitsluitend met professionele apparatuur gewerkt, die vrijwel gevoelloos is afgesteld.

Het resultaat mag er zijn, u zult er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds natuurlijk en verzorgd uitzien!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt bij permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Hebt u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliner
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzien en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

Kortom: permanente make-up is fantastisch voor:
- als u geen of te weinig wenkbrauwen heeft
- als u brildragend bent of contactlenzen draagt
- als u veel sport of naar de sauna gaat
- als u allergisch bent voor cosmetica
- als u weinig tijd heeft voor dagelijkse make-up
- als u er altijd perfect uit wilt zien
- als u net wat meer accent in uw ogen of wenkbrauwen wenst.


'de Beautery' is gecertificeerd, gediplomeerd en geregistreerd als PMU-specialist, met een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Prijzen
Inclusief een herhalingsbehandeling en verzorgingscrème.

Eyeliner boven
Eyeliner onder
Eyeliner boven en onder
Wenkbrauwen
€ 180,00
€ 145,00
€ 295,00
€ 255,00
ontwerp en realisatie: Miekz