Schoonheidssalon

Schoonheidssalon


Schoonheidssalon


Schoonheidssalon

De PRIORI® CoffeeBerry® Perfecting Minerals zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze hebben ook krachtige anti-aging eigenschappen, dankzij het CoffeeBerry Extract. Dit is de meest krachtige antioxidant van moeder natuur, die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Het CoffeeBerry Extract heeft een huidoplichtende anti-aging werking, die uw huid er iedere dag jonger uit laat zien.

CoffeeBerry® Perfecting Minerals passen zich volledig op de huid aan. Ze verbeteren ieder aspect van de huid voor een natuurlijke, egale en gezonde teint, met een luxe zijdezacht gevoel, die niet onopgemerkt zal blijven. Of u nou een prachtige huid wilt bereiken, herstellen of behouden, CoffeeBerry® Perfecting Minerals zijn een natuurlijk keuze en een geweldige investering in uw huid voor een tevreden en langdurig resultaat.

CoffeeBerry® Perfecting Foundations SPF 25 zijn zeer veelzijdig en kunnen licht aangebracht worden voor een natuurlijke dekking; door het aanbrengen van meerdere lagen krijgt u juist een volledige dekking.

De unieke eigenschappen van de mineralen zijn ideaal voor het camoufleren van huidproblemen, zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie, gesprongen haarvaten, sproeten, zonbeschadiging, oneffenheden, littekens, moedervlekken, spataderen en donkere kringen onder de ogen.

De foundations perfectioneren de huid onmiddellijk zichtbaar. Klinische resultaten laten zien dat binnen twee weken een vermindering van roodheid, droogte en een complete verbetering van de huid zichtbaar is. De Perfecting Foundations verzorgen en verbeteren de huid ook op lange termijn.

De ingrediënten zijn zo puur, dat ze perfect te gebruiken zijn na een behandeling, zoals microdermabrasie, Dermarollerbehandelingen, chemische peelings of laserbehandeling, om roodheid te verminderen. De foundations zijn gewichtloos en zeer comfortabel: het lijkt alsof u geen foundation draagt. Dankzij de speciale licht verspreidende mineralen worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt u een gladdere en egalere teint.

De verpakkingen van de Perfecting Minerals zijn gemaakt van plantaardig plastic, wat ervoor zorgt dat ze biologisch afbreekbaar zijn en het milieu niet schaadt. Zelfs de kwasten zijn gemaakt van diervriendelijk taklon, gerecycled aluminium en ecologisch verantwoord geteelde bamboe.

De lijn bestaat uit in totaal 9 producten: 6 prachtige foundations, een bronzing product, een concealer en een finishing touch. Alles wat nodig is om op een natuurlijke manier uw schoonheid te perfectioneren.

De PRIORI® Perfecting Minerals hebben een onderscheiding gekregen van de American Cancer Foundation.

Niet voor niets is het motto: Zorg voor de natuur en de natuur zorgt voor u!

Kortweg:
- 100% natuurlijke mineralen
- Krachtige anti-aging eigenschappen
- Laat de huid ademen
- Breed spectrum UV-bescherming met een SPF 25 en UVA 10
- Milieubewust en 100% veilig
- Vrij van parabenen
- Klinisch getest
- Dierproefvrij
- Vrij van dierlijke ingrediënten
- Milieuvriendelijke kwasten

ontwerp en realisatie: Miekz