pedicure


pro voet


pedicure

Voeten staan weliswaar aan de basis van ons lichaam, toch lijden ze doorgaans een onzichtbaar en ondankbaar bestaan. Te vaak zitten ze verstopt in sokken en schoenen, te weinig worden ze met de juiste aandacht verzorgd.
Maar een ontevreden voet zal dat zeker aan u laten merken. Jeuk, geurtjes, eelt, likdoorns (eksterogen) en schimmelnagels zijn zomaar wat aandoeningen, die voor flink wat ergernis kunnen zorgen.
Gelukkig zijn de meeste euvels snel te verhelpen en kunt u zelf veel voorkomen.

Een pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, verwijderen van eelt en/of likdoorns, nagelproblemen oplossen, het verzorgen van de nagelomgeving en incrèmen van de voeten.
Deze behandeling duurt ongeveer een half uur.

De behandeling kan worden uitgebreid met een scrub, voetenbad en/of massage. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een heerlijke voetmassage. Deze duurt ongeveer een half uur.

'de Beautery' heeft twee specialisaties: de reumatische en diabetische voet.

Specialisatie Reumatische voet
Voor mensen die een of meerdere vormen van reuma of reumatische aandoeningen hebben, is het belangrijk de voeten te laten verzorgen door een pedicure met de aantekening Reumatische voet.

Voeten van reumapatiënten zijn vaak extra gevoelig door gewrichtsontstekingen, slijmbeursontstekingen, slijtage in de gewrichten en standveranderingen van de voet. Ook komen overmatige eeltvorming, likdoorns en nagelafwijkingen veel voor. De pedicure heeft speciale kennis nodig om deze patiëntengroep goed te kunnen behandelen en adviseren.

Specialisatie Diabetische voet
Voor mensen die suikerziekte (Diabetes Mellitus) hebben, is het van groot belang hun voeten te laten verzorgen door een pedicure met de aantekening Diabetische voet.

Diabetici hebben vaak last van allerlei complicaties, bijvoorbeeld: verminderde bloedsomloop in de benen en voeten, wat kan leiden tot afsterving; het gevoel in de voeten vermindert of valt uit, waardoor wondjes niet worden opgemerkt, wat weer kan leiden tot een voetzweer. Ook overmatige eeltvorming en nagelafwijkingen komen veelvuldig voor.

De pedicure met de aantekening Diabetische voet heeft naast de voetbehandeling ook een signalerende functie. Zo nodig kan zij u adviseren contact op te nemen met uw huisarts, specialist of podotherapeut. Verder kan zij u ook allerlei adviezen geven over de dagelijkse voetverzorging en tips geven waar u o.a. op moet letten bij het kopen van nieuwe schoenen.

Cosmetische voetverzorging
Ook wanneer u geen problemen heeft met uw voeten, kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld een cosmetische voetbehandeling. Dit is een behandeling die bestaat uit reinigen, scrubben, vijlen van de teennagels, masker, korte massage en eventueel lakken van de nagels; kortom heerlijk ontspannend.

Prijzen:
Pedicurebehandeling
Voetmassage (ca. 30 min.)
Pedicure en massage

Uitbreidingen:
Scrub
Voetenbad
Korte massage

Cosmetische voetverzorging
Behandeling (ca. 45 min.)
Nagels lakken
Nail-art

€ 25,50
€ 22,50
€ 44,00


€   6,00
€   6,00
€ 11,00


€ 36,00
€ 11,00
vanaf € 11,00
ontwerp en realisatie: Miekz