Schoonheidssalon


Schoonheidssalon


Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon


Schoonheidssalon

Dermaroller Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. (De Dermaroller heeft een ISO 13485-certificaat voor medisch materiaal en is CE goedgekeurd).
De medische Dermaroller bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. De huid zal hierop direct reageren, want zij wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.

Onmiddellijk na de Dermaroller Therapie behandeling zal de huid er rood uitzien, warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De roodheid zal nog enige dagen aanhouden, maar is met een (zuivere) minerale foundation gemakkelijk weg te werken. Het zal duidelijk zijn dat een goede Total Protector noodzakelijk is. Laat u hierover voorlichten door uw Dermaroller therapeute. De dagen na de behandeling kan de huid droger dan normaal aanvoelen en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème. De downtime van een behandeling is niet langer dan 12 tot 18 uur.

Er komt een nieuwe boost van collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Er is een Dermaroller voor thuisgebruik en er zijn Dermarollers voor professioneel gebruik door specialisten. Deze rollers hebben langere naaldjes en er wordt eerst een verdovende crème aangebracht. De resultaten overtreffen zelfs fraxel laserbehandelingen en dat zonder down time.

Home Care Dermaroller
Om het effect van de Dermaroller behandeling te vergroten, is er de Home Care Dermaroller. Deze bevat ook 192 naaldjes, maar met een korte lengte (0,15 mm). De medische Dermaroller mag alleen door getrainde behandelaars en geautoriseerde klinieken worden uitgevoerd.

Kort samengevat
Dermaroller Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. De Dermaroller maakt duizenden microscopisch kleine ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. U voelt hier niets van, omdat er vooraf een verdovende crème wordt aangebracht. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200x meer in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

De Collageen-Inductie Therapie door Microneedling zal over het algemeen leiden tot een verbetering van de huid van 70-80%. Alles daarboven is bonus. Naarmate collageenvezels en nieuwe haarvaten tijd nodig hebben om te rijpen, vragen wij dringend om geduldig te blijven. Behandelingen moeten door een periode van tenminste 6 weken of meer gescheiden worden.

Dermaroller Therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:
• Acné-littekens en atrofie littekens
• Verouderde- en zonbeschadigde huid
• Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
• Striae en striemen
• Grove poriën.

Derma-Stamp
De Derma-Stamp® is een chirurgisch instrument voor eenmalig gebruik en is mogelijk één van de kleinste in zijn soort, ooit uitgevonden. Het gemiddelde cijfer voor verbetering van atrofische littekens is maar liefst 75%. De chirurgische roestvrij stalen naalden hebben een diameter van slechts 0,12 mm met een lengte van 0,2 mm. De Derma-Stamp® is enkel beschikbaar voor getrainde Dermaroller-specialisten.

De procedure in het onderstaande geval werd in 2 minuten uitgevoerd. Er werd geen verdovingsmiddel gebruikt. Het litteken en de randen werden ongeveer 20 keer met kleine zichtbare petechiën doorboord. Het litteken werd met een steriele zoutoplossing gereinigd. Er werd GEEN verder wondverband aangebracht. De foto van na de behandeling werd precies 1 maand later genomen. We beoordelen de verbetering op 75%. Er zal slechts één verdere procedure overwogen worden om een verbetering van ongeveer 90%+ te bereiken.


Vóór de behandeling

2 minuten na de behandeling
(ontstekingsroodheid verdwijnt na 1 dag)

1 maand na de behandeling

De nabehandelingsfoto toont duidelijk het verbeterde litteken aan dat met een nieuwe collageenstructuur werd gevuld en nieuwe haarvaten door angiogenese die de pigmentatie van de vorige rode littekenranden met de omringende huid heeft geharmoniseerd.

Dermarollerbehandelingen
Full Face
Decolleté
Full Face + decolleté
Deelbehandeling (bijv. ogen of bovenlip)
Littekens stampen
(per stuk of 10 minuten, elke 5 minuten meer € 35,00)

€ 350,00
€ 350,00
€ 500,00
€ 175,00
€   75,00

ontwerp en realisatie: Miekz