Schoonheidssalon


Schoonheidssalon


Schoonheidssalon


Schoonheidssalon

Priori® - Advanced AHA Cosmeceuticals
The proven multi-layer skin renewal system

In drie weken naar een betere huid!!

De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan door verminderde hydratatie van de huid. Ook het afnemen van de natuurlijke exfoliatie en celvernieuwing zorgen ervoor dat de huid er vaal en droog uit gaat zien en er ontstaan pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.
Advanced AHA met LCA Complex, een unieke combinatie van melkzuren en essentiële vitamines en antioxidanten, corrigeren deze problemen en helpen de huidexfoliatie en celvernieuwing weer te normaliseren, zodat de huid er weer jong en vitaal uitziet. Onze huid vernieuwt zichzelf constant door een natuurlijk proces van celdeling. Als we ouder worden, vertraagt dit proces, waardoor dode cellen zich opstapelen in de opperhuid. De huid ziet er grauw uit en er ontstaan fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen. AHA's exfoliëren de huid en zorgen ervoor dat het natuurlijke exfoliatieproces weer op het juiste niveau komt, waardoor fijne lijntjes, rimpels en pigmentatie zichtbaar verminderen en de huid weer een gezonde glans krijgt.

AHA's zijn goede moisturizers. Normale moisturizers sluiten de huid af om extreme verdamping van de huid te voorkomen. AHA's daarentegen hydrateren de huid door de huidcellen signalen te geven om het natuurlijke proces van vochtbinding vanuit de cel (hyaluronzuur) te stimuleren. Hyaluronzuur kan 1000 keer haar eigen moleculaire gewicht in vocht binden en behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid. AHA's hydrateren de huid dus van binnenuit!

Wat is het?
Het enige professionele skincare merk met Advanced AHA!

Hoe werkt het?
Het vochtgehalte en de natuurlijke exfoliatie dalen naarmate de huid ouder wordt. Advanced AHA zorgt ervoor dat de gezondheid en elasticiteit van de huid van binnenuit verbeterd wordt. De huid houdt meer vocht vast en de exfoliatie verbetert. Hierdoor krijgt de huid weer een gezonde en jeugdige uitstraling.

Wat maakt het uniek?
Dit is het enige AHA merk met LCA Complex: een unieke combinatie van melkzuur (een lichaamseigen stof), essentiële vitamines en anti-oxidanten A, C, E en Pro-vitamine A in een time released liposomen afgiftesysteem.

Waarom zou ik het gebruiken?
Geavanceerde hydratatie en huidvernieuwing in meerdere lagen leiden tot een gezonde huid, de eerste stap in elk anti-aging huidverzorgingsprogramma.

De voordelen op een rij:
- huidexfoliatie van meerdere huidlagen
- bevordert epidermisch en dermisch vochtniveau
- stimuleert dermische proteïnes: collageen en elastine vezels
- helpt om de droge, verouderde en door zon beschadigde huid te revitaliseren
- ideaal voor een probleemgevoelige huid en de huid waarbij acne op latere leeftijd terugkomt
- minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, zorgt voor een diepe hydratatie en verbetert de huidtextuur.

Behandelingen:
Skin Renewal Peel
Fijne lijntjes en rimpeltjes

Skin Perfection Peel
Voor acne bij een rijpere huid

Barrier Repair Peel
Beschadigde en gevoelige huid

Replenishing Peel
Hydraterende behandeling

Deluxe Beautiful Aging Treatment
Een superieure oppepper

Smoothing Eye Treatment
Fijne lijntjes en rimpeltjes
 
30 min.
 
 
30 min.
 
 
30 min.
 
 
45 min.
 
 
50 min.
 
 
30 min.
 
 
€ 66,00
 
 
€ 66,00
 
 
€ 66,00
 
 
€ 78,50
 
 
€ 94,50
 
 
€ 30,00
 
ontwerp en realisatie: Miekz