DS Turbo Plus


DS Turbo Plus op been


Salon

Eindelijk is het mogelijk om zonder al te veel moeite een ideaal figuur te krijgen. ‘de Beautery’ werkt met de DS TURBO plus. Deze methode werkt zonder dieet, zonder vermoeidheid en zonder pillen of oefeningen. Door rechtstreeks in te werken op de vetstofwisseling laat het rondingen, vetkussentjes en plaatselijke vetophopingen verdwijnen. Ook de vochthuishouding wordt sterk beïnvloed. Hierdoor wordt uw huid snel glad en strak.

Afbraak van vetdeeltjes
Door het apparaat ontstaat een chemische reactie in het lichaam en worden met de name de vetmoleculen kleiner gemaakt en snel en effectief afgevoerd. Deze techniek zorgt ervoor dat het lichaamsdeel gemodelleerd of geremodelleerd wordt. Door de prikkelende en pulserende werking van het apparaat wordt de huid tevens strakker en gladder.
De behandeling bestaat uit 2 gedeeltes van 12 minuten.

Voor lichaam en gezicht
Behalve de specifieke lichaamsbehandelingen kunnen wij u tevens met de Vibroflash een speciale anti-rimpelbehandeling in het gezicht geven. Ook hiermee zijn de resultaten overweldigend.
Door de behandeling wordt de huid dermate versterkt, daardoor zijn rimpels minder diep en zichtbaar en duurt het langer voordat nieuwe rimpels ontstaan. Ook ideaal voor het verminderen van de onderkin, ter voorkoming van wallen onder de ogen en de bekende kraaienpootjes. Deze methode kan zeer goed worden toegepast in de schoonheidsbehandeling. Ook kuurbehandelingen zijn mogelijk.

Direct resultaat vanaf de eerste behandeling!
Met deze methode kunt u al vanaf de eerste behandeling resultaat zien en voelen. U kunt daarbij een verlies van omvang van ca. 10 cm tussen maag en knieën verwachten. Een langdurig positief resultaat geeft de methode wanneer u een kuur volgt van 10 behandelingen. De regelmaat van behandeling is zeer belangrijk, bijvoorbeeld 2 à 3 keer per week, evenals veel water drinken (2,5 liter per dag).

Controle en maximaal effect
Aan het begin van de eerste behandeling wordt de maat genomen van het bepaalde lichaamsdeel dat behandeld gaat worden. Met zichtbare tekens wordt dit op het lichaamsdeel aangegeven. Na de behandeling wordt -wederom op dezelfde plaats- de maat genomen.

Voor een maximaal effect adviseren wij u twee crèmes te gebruiken: ‘s avonds een thermocrème, die het verbrandingsproces van de vetmoleculen beïnvloed en ’s ochtends een sterk verstevigende crème. Het remodellerende effect, dat door de DS TURBO plus is geactiveerd, wordt hierdoor gecontinueerd.

Alles op een rijtje
- voor vermageren, verstevigen, anti-cellulite en anti-rimpel
- geeft direct en duurzaam resultaat: ca. 10 cm tussen maag en knieën
- zonder oefeningen, dieet of pillen
- prettig, snel en betaalbaar.

Vraag vrijblijvend om informatie
Ontdek welk effect deze nieuwe afslankmethode voor u kan betekenen.
Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.

Prijzen
Per behandeling
Kuur van 10 behandelingen
Twee speciaal producten voor thuisgebruik


€   37,50
€ 300,00
€   70,00

ontwerp en realisatie: Miekz